Kabeh Kategori
EN

Gambar Company

Omah>Company>Gambar Company

Shenzhen Shuihuan-MBR Co. Ltd is an MBR wastewater treatment equipment manufacturer. We provide integrated MBR sewage treatment equipment with PVDF hollow fiber membrane units, which are widely used to treat industrial and municipal wastewaterkayata limbah saka rumah sakit, hotel, desa, kutha, lembaga pendhidhikan, papan sing apik lan liya-liyane.

 

Shenzhen SH-MBR Co. Ltd is located in Shenzhen, a most modern city in China. We have two factories to manufacture the MBR integrated wastewater treatment equipment and hollow fiber membrane modules. One factory is dumunung in Liaoning province and the other is in Jiangxi province. Kita duwe pengalaman luwih saka 16 taun ing perawatan limbah MBR. We provide sewage treatment manufacturing, installation, consultation, validation, testing and maintenance to ensure ongoing compliance. 

 

Kita nggoleki klompok perlindungan lingkungan lan industri limbah lingkungan luar negeri sing pinunjul kanggo kerja sama strategis sing jero. Kita nyedhiyakake kabeh dhukungan teknologi produksi, produksi, kerjasama, lan bebarengan nggawe basis produksi.