Kabeh Kategori
EN

FAQ & Pandhuan

Omah>FAQ & Pandhuan

  • Q

    Sampeyan perusahaan dagang utawa produsen?

    A

    We are the top professional manufacturer in China, more than 10 years experience in the water treatment.

  • Q

    Apa wektu pangiriman sampeyan?

    A

    Normally,it need about 10-30 days.the exact time depends on your quantity.

  • Q

    What,s the information we need to know ?

    A

    1:What,s the input water of your project ?

    2:What,s the capacity per hour of the equipment?

    3:What.s the putput usage?

    4:What,s the power of your country?

  • Q

    Kepiye cara tuku produk ide sampeyan?

    A

    Sampeyan bisa menehi sumber banyu, kualitas banyu, jumlah banyu, banyu sawise sarat (sambungake kanggo rincian liyane).

  • Q

    Carane mbayar?

    A

    TT and L/C are acceptable and TT will be more appreciated. 30% deposit before producing, 70% balance before loading by TT.

  • Q

    Kepiye cara tuku produk ide sampeyan?

    A

    Sampeyan bisa menehi sumber banyu, kualitas banyu, jumlah banyu, banyu sawise sarat (sambungake kanggo rincian liyane).

  • Q

    Kepiye bungkus produk?

    A

    Kita nggunakake paket standar. Yen sampeyan duwe syarat paket khusus, kita bakal ngemas kaya sing dibutuhake, nanging biaya bakal dibayar dening pelanggan.

  • Q

    Kepiye carane nginstal sawise peralatan teka?

    A

    Kita bakal menehi ilustrasi rinci kanggo sampeyan. Yen perlu, kita bakal ngirim teknisi kanggo mbantu sampeyan.

  • Q

    Kepiye supaya peralatan ora karat?

    A

    Kita nggunakake cat sing misuwur ing saindenging jagad, kayata SigmaCoatings, PainBow, lsp. Apa maneh, kita cet kanthi cetha miturut proses standar.

  • Q

    Kepiye cara ngganti lembar membran?

    A

    Amarga desain unik modul membran rata, membran rata bisa diganti siji lembar kanggo siji wektu, tanpa ngganti dhukungan.

  • Q

    Kepiye cara ngresiki / ngumbah lembar membran?

    A

    Sampeyan bisa ngresiki kartrij membran ing-situ: mandhegake blower lan klep, lebokake bahan kimia sajrone 10 menit, tetep utuh sawetara jam.