Kabeh Kategori
EN

FAQ kanggo Company

Omah>FAQ & Pandhuan>FAQ kanggo Company

  • Q

    Sampeyan perusahaan dagang utawa produsen?

    A

    Kita minangka produsen profesional paling dhuwur ing China, luwih saka 10 taun pengalaman ngobati banyu.

  • Q

    Apa wektu pangiriman sampeyan?

    A

    Biasane, butuh udakara 10-30 dina. Wektu pas gumantung karo jumlah sampeyan.

  • Q

    Apa, informasi sing kudu dingerteni?

    A

    1: Apa banyu input proyek sampeyan?

    2: Apa kapasitas saben jam peralatan?

    3: Apa.s panggunaan putput?

    4: Apa kekuwatan negara sampeyan?

  • Q

    Kepiye cara tuku produk ide sampeyan?

    A

    Sampeyan bisa menehi sumber banyu, kualitas banyu, jumlah banyu, banyu sawise sarat (sambungake kanggo rincian liyane).

  • Q

    Carane mbayar?

    A

    TT lan L / C bisa ditampa lan TT bakal luwih dihargai. Setoran 30% sadurunge ngasilake, saldo 70% sadurunge dimuat kanthi TT.