Kabeh Kategori
EN

Kabar industri

Omah>News>Kabar industri

  • Sawetara Kesalahpahaman babagan Proses MBR ⑥
    Sawetara Kesalahpahaman babagan Proses MBR ⑥
    2020-07-28

    Membrane Bioreactor (MBR) minangka kombinasi proses membran kayata mikrofiltrasi utawa ultrafiltrasi kanthi proses lumpur aktif, sing ngasilake unsur-unsur organik sing asor banget ing banyu limbah sing diolah. Sistem membran ngubah limbah dadi banyu sing bening lan bermutu. Jejak teknologi perawatan sing cilik ngidini sistem kasebut terintegrasi ing lingkungan sing alami lan apik lan ngatasi banyu limbah kanggo panggunaan irigasi. Hasil endhot ing proses MBR sithik banget. Kualitas efluen ing MBR luwih unggul tinimbang efluen ASP konvensional. Efluen saka MBR bisa digunakake maneh kanggo aplikasi industri sawise perawatan RO (Reverse Osmosis). MBRs bisa makarya ing MLSS sing luwih dhuwur (Campuran Campuran Omben-omben Campuran) dibandhingake karo ASP konvensional (Proses Sludge Aktif).

    maca liyane
  • Pira regane peralatan perawatan limbah terpadu?
    Pira regane peralatan perawatan limbah terpadu?
    2020-08-05

    Pira regane peralatan perawatan limbah terpadu? Aku yakin manawa akeh pembeli sing bakal takon babagan pitakon iki lan kuwatir banget karo pitakonan iki. Ayo goleki kahanan sing sejatine! Piranti perawatan limbah terintegrasi

    maca liyane
  • Sawetara Kesalahpahaman babagan Proses MBR ⑤
    Sawetara Kesalahpahaman babagan Proses MBR ⑤
    2020-07-27

    Membrane Bioreactor (MBR) minangka kombinasi proses membran kayata mikrofiltrasi utawa ultrafiltrasi kanthi proses lumpur aktif, sing ngasilake unsur-unsur organik sing asor banget ing banyu limbah sing diolah. Sistem membran ngubah limbah dadi banyu sing bening lan bermutu. Jejak teknologi perawatan sing cilik ngidini sistem kasebut terintegrasi ing lingkungan sing alami lan apik lan ngatasi banyu limbah kanggo panggunaan irigasi. Hasil endhot ing proses MBR sithik banget. Kualitas efluen ing MBR luwih unggul tinimbang efluen ASP konvensional. Efluen saka MBR bisa digunakake maneh kanggo aplikasi industri sawise perawatan RO (Reverse Osmosis). MBRs bisa makarya ing MLSS sing luwih dhuwur (Campuran Campuran Omben-omben Campuran) dibandhingake karo ASP konvensional (Proses Sludge Aktif).

    maca liyane
  • Sawetara Kesalahpahaman babagan Proses MBR ④
    Sawetara Kesalahpahaman babagan Proses MBR ④
    2020-07-22

    Membrane Bioreactor (MBR) minangka kombinasi proses membran kayata mikrofiltrasi utawa ultrafiltrasi kanthi proses lumpur aktif, sing ngasilake unsur-unsur organik sing asor banget ing banyu limbah sing diolah. Sistem membran ngubah limbah dadi banyu sing bening lan bermutu. Jejak teknologi perawatan sing cilik ngidini sistem kasebut terintegrasi ing lingkungan sing alami lan apik lan ngatasi banyu limbah kanggo panggunaan irigasi. Hasil endhot ing proses MBR sithik banget. Kualitas efluen ing MBR luwih unggul tinimbang efluen ASP konvensional. Efluen saka MBR bisa digunakake maneh kanggo aplikasi industri sawise perawatan RO (Reverse Osmosis). MBRs bisa makarya ing MLSS sing luwih dhuwur (Campuran Campuran Omben-omben Campuran) dibandhingake karo ASP konvensional (Proses Sludge Aktif).

    maca liyane
  • Sawetara Kesalahpahaman babagan Proses MBR ③
    Sawetara Kesalahpahaman babagan Proses MBR ③
    2020-07-19

    Membrane Bioreactor (MBR) minangka kombinasi proses membran kayata mikrofiltrasi utawa ultrafiltrasi kanthi proses lumpur aktif, sing ngasilake unsur-unsur organik sing asor banget ing banyu limbah sing diolah. Sistem membran ngubah limbah dadi banyu sing bening lan bermutu. Jejak teknologi perawatan sing cilik ngidini sistem kasebut terintegrasi ing lingkungan sing alami lan apik lan ngatasi banyu limbah kanggo panggunaan irigasi. Hasil endhot ing proses MBR sithik banget. Kualitas efluen ing MBR luwih unggul tinimbang efluen ASP konvensional. Efluen saka MBR bisa digunakake maneh kanggo aplikasi industri sawise perawatan RO (Reverse Osmosis). MBRs bisa makarya ing MLSS sing luwih dhuwur (Campuran Campuran Omben-omben Campuran) dibandhingake karo ASP konvensional (Proses Sludge Aktif).

    maca liyane
  • Sawetara Kesalahpahaman babagan Proses MBR ②
    Sawetara Kesalahpahaman babagan Proses MBR ②
    2020-07-10

    Membrane Bioreactor (MBR) minangka kombinasi proses membran kayata mikrofiltrasi utawa ultrafiltrasi kanthi proses lumpur aktif, sing ngasilake unsur-unsur organik sing asor banget ing banyu limbah sing diolah. Sistem membran ngubah limbah dadi banyu sing bening lan bermutu. Jejak teknologi perawatan sing cilik ngidini sistem kasebut terintegrasi ing lingkungan sing alami lan apik lan ngatasi banyu limbah kanggo panggunaan irigasi. Hasil endhot ing proses MBR sithik banget. Kualitas efluen ing MBR luwih unggul tinimbang efluen ASP konvensional. Efluen saka MBR bisa digunakake maneh kanggo aplikasi industri sawise perawatan RO (Reverse Osmosis). MBRs bisa makarya ing MLSS sing luwih dhuwur (Campuran Campuran Omben-omben Campuran) dibandhingake karo ASP konvensional (Proses Sludge Aktif).

    maca liyane