Të gjitha kategoritë
EN

Pajisjet industriale të trajtimit të ujërave të zeza

home>Produkte>Pajisjet industriale të trajtimit të ujërave të zeza

China Compact Biological Sewage Plant for Industrial Mbr Wastewater Treatment


MBR is the abbreviation of Membrane Bio-Reactor. It is a new water treatment technology that combines membrane separation technology with biotechnology. It has the advantages of both membrane treatment technology and biological treatment technology. It replaces the traditional secondary settling tank with a microfiltration membrane module as a mud-water separation unit. The microbial flocs and suspended solids retained by the microfiltration membrane can maintain a high biological concentration and prolong the residence time of organic solids in the bioreactor, greatly improving the oxidation efficiency and resulting in high-quality effluent water quality. Compared with traditional technology, MBR technology has absolute advantages in water quality, footprint, maintenance and management.

Kontaktoni me ne >>

Karakteristikat e teknologjisë

★ Inovative —— Teknologjia kryesore e Botës, regjistroi 18 patenta të shpikjeve vendase dhe të huaja

★ Pragmatike —— Trajtimi i ujërave të ndotura është praktik dhe është njësoj si aparati automatik

★ I sigurt dhe i pastër —— Asnjë llum organik, pa ndotje dytësore dhe komoditet për të zgjedhur një sit

★ Ekonomike --— Kostoja totale është 50% më e ulët se teknologjia tradicionale


Modeli dhe Parametrat

Nr Model

Kapaciteti aktual ditor (ton / ditë)

W x L x H (m)

Zona (m2)

Pesha neto (ton)

Fuqia (kW)

SH-MBR-J010T

~10

1.4 3.0 × × 1.75

4.2

1.5

0.74

SH-MBR-J015T

~15

1.4 3.0 × × 1.75

4.2

1.5

0.74

SH-MBR-J030T

~20

1.6 mm 3.85 mm 2.1

8.3

1.5

0.74

SH-MBR-J050T

~30

1.6 mm 3.85 mm 2.1

8.3

3.4

1.25


Standardi i Cilësisë së Ujit

Uji i hyrjes dhe cilësia e ujit të trajtuar(Kanalizimet shtëpiake tipike si shembull)

Projekt

pH

COD

(Mg / L)

BOD5

(Mg / L)

NH3-N

(Mg / L)

Masa e ngjyrave

(Shkallë)

SS

(Mg / L)

TP

(Mg / L)

Cilësia e ujit të hyrjes

 

6 9 ~

 

200 400 ~

~ 200

~ 30

~ 80

~ 200

~3

Cilësia e ujit të trajtuar

6 9 ~

≤ 25

≤ 5

≤ 8(15)

≤ 10

≤ 5

~ 0.5

Vërejtje: Cilësia e rrjedhësnt është i qëndrueshëm në shkallën A të standardit të "standardit të shkarkimit të ndotësve të impiantit të trajtimit të ujërave të zeza urbane" (GB18918-2002).Parimi i punës

Bioreaktorët membranorë (MBR) për trajtimin e ujërave të ndotura është një kombinim i një metode të trajtimit biologjik të rritjes së pezulluar, zakonisht llum i aktivizuar, me pajisjet e filtrimit të membranës.

流程

Aplikime

Procesi i instalimit të pajisjeve

Ujërat e zeza nga tualeti, dhoma e banjës, lavatriçe dhe kuzhinë shkojnë të gjitha në rezervuarin septik, pastaj në rezervuarin rregullues. Pas kësaj, ujërat e zeza mund të derdhen në sistemet tona MBR.

指导

Na kontaktoni