Të gjitha kategoritë
EN

Pajisjet industriale të trajtimit të ujërave të zeza

home>Produkte>Pajisjet industriale të trajtimit të ujërave të zeza

Industrial Submerged Holistic MBR Systems Wastewater On-site Treatment Factory Price and OEM Services


SH-MBR - është shkurtimi i bioreaktorit tradicional të membranës aerobike (reaktori bioreaktor i membranës).

Kontributi kryesor i kësaj teknologjie është gjetja, aplikimi dhe kontrolli i baktereve speciale të cilat mund të trajtojnë në mënyrë sinkronike ujërat e zeza dhe llumrat pa erë të keqe. Kjo teknologji inovative dhe udhëheqëse njihet mirë nga autoriteti kombëtar.


Kontaktoni me ne >>

Karakteristikat e teknologjisë

★ Inovative —— Teknologjia kryesore e Botës, regjistroi 18 patenta të shpikjeve vendase dhe të huaja

★ Pragmatike —— Trajtimi i ujërave të ndotura është praktik dhe është njësoj si aparati automatik

★ I sigurt dhe i pastër —— Asnjë llum organik, pa ndotje dytësore dhe komoditet për të zgjedhur një sit

★ Ekonomike --— Kostoja totale është 50% më e ulët se teknologjia tradicionale


Modeli dhe Parametrat

Nr Model

Kapaciteti aktual ditor (ton / ditë)

W x L x H (m)

Zona (m2)

Pesha neto (ton)

Fuqia (kW)

SH-MBR-J010T

~10

1.4 3.0 × × 1.75

4.2

1.5

0.74

SH-MBR-J015T

~15

1.4 3.0 × × 1.75

4.2

1.5

0.74

SH-MBR-J030T

~20

1.6 mm 3.85 mm 2.1

8.3

1.5

0.74

SH-MBR-J050T

~30

1.6 mm 3.85 mm 2.1

8.3

3.4

1.25


Standardi i Cilësisë së Ujit

Uji i hyrjes dhe cilësia e ujit të trajtuar(Kanalizimet shtëpiake tipike si shembull)

Projekt

pH

COD

(Mg / L)

BOD5

(Mg / L)

NH3-N

(Mg / L)

Masa e ngjyrave

(Shkallë)

SS

(Mg / L)

TP

(Mg / L)

Cilësia e ujit të hyrjes

 

6 9 ~

 

200 400 ~

~ 200

~ 30

~ 80

~ 200

~3

Cilësia e ujit të trajtuar

6 9 ~

≤ 25

≤ 5

≤ 8(15)

≤ 10

≤ 5

~ 0.5

Vërejtje: Cilësia e rrjedhësnt është i qëndrueshëm në shkallën A të standardit të "standardit të shkarkimit të ndotësve të impiantit të trajtimit të ujërave të zeza urbane" (GB18918-2002).Parimi i punës

Membrane bioreactors (MBR) for wastewater treatment is a combination of a suspended growth biological treatment method, usually activated sludge, with membrane filtration equipment.

工作流程

Aplikime


Equipment installation process:

The sewage from toilet, bath room, washing machine and kitchen all goes into the septic tank, then to the regulating reservoir. After that, the sewage can be pumped into our MBR systems.

安装指导

Na kontaktoni