Të gjitha kategoritë
EN

Filmi MBR

home>Produkte>Filmi MBR

Ultra filtrimi i përshtatur në familje Mbr membrana me fibra të uritur PVDF për ujë


Materiali i modifikuar PVDF, i cili i është përshtatur produktit, ka shpejtësi të mirë të depërtueshme, performancë të mirë mekanike, rezistencë të mirë kimike dhe rezistencë ndaj ndotjes. ID & OD e membranës së përforcuar të fibrave të zbrazëta janë përkatësisht 1.0 mm dhe 2.2 mm, saktësia e filtrimit është 0.1 mikron. Modaliteti i filtrimit është jashtë, pra është ujë i papërpunuar, i nxitur nga presioni diferencial, depërton në fijet e zbrazëta, ndërsa bakteret, koloidet, lëndët e ngurta të pezulluara dhe mikroorganizmat etj refuzohen në rezervuarin e membranës.

Kontaktoni me ne >>

Karakteristikat e teknologjisë

★ E thjeshtë —— Lehtë për t’u pastruar

★ Efikas —— Efikasitet i lartë / Mirëmbajtje e ulët

★ Karakteristikat —— Modulet e membranës janë përsëri të ndezshme

★ Efektiviteti —— Jepni 60-80% më pak llum se sistemi konvencional

Kompakt - —Dizajn kompakt - gjurmë 75% më e vogël se konvencionale

★ Riciklimi dhe ripërdorimi —— Mundësia e ripërdorimit direkt dhe indirekt të ujit

Modeli dhe Parametrat

Modeli MBR

SH-MBR-M010

SH-MBR-M015

SH-MBR-M018

SH-MBR-M020

SH-MBR-M030

Zona e membranës

10

15

18

20

30

Madhësia (LxWxH)

1.0x0.53x0.05m

1.25x1x0.04m

1.25x1.30x0.04m

2.0x0.53x0.05m

1.25x2x0.04m

Varg PH

2-12

Fluksi i membranës

1500LMH

Diametri i brendshëm / ekstrem

1.0 / 2.4mm

Uji prodhoi turbullirë

Turbullira0.3NTU, SS≈0,SDI<4

Forcë

≥200N

Lloji i filtrit

Filtrimi i thithur nën ujë

Parametrat teknikë të mësipërm bazohen në specifikimet specifike të produktit, mbështesin personalizimin.


Standardi i Cilësisë së Ujit

Uji i hyrjes dhe cilësia e ujit të trajtuar(Kanalizimet shtëpiake tipike si shembull)

Projekt

pH

COD

(Mg / L)

BOD5

(Mg / L)

NH3-N

(Mg / L)

Masa e ngjyrave

(Shkallë)

SS

(Mg / L)

TP

(Mg / L)

Cilësia e ujit të hyrjes

 

6 9 ~

 

200 400 ~

~ 200

~ 30

~ 80

~ 200

~3

Cilësia e ujit të trajtuar

6 9 ~

≤ 25

≤ 5

≤ 8(15)

≤ 10

≤ 5

~ 0.5

Vërejtje: Cilësia e rrjedhësnt është i qëndrueshëm në shkallën A të standardit të "standardit të shkarkimit të ndotësve të impiantit të trajtimit të ujërave të zeza urbane" (GB18918-2002).Garantimin e Cilësisë

Ne kemi lloje të makinave të mostrës për testimin e membranës me fibra të zbrazët në Qendrën tonë të Teknologjisë dhe Kërkimit. Gjithashtu ne kemi makinën e provës së performancës dhe pajisjet e tilla si mikroskopi elektronik i skanimit, testuesi i hapjes, makina elektronike e tensionit, njehsori i naftës infra të kuqe, analisti i cilësisë Hash wa ter dhe kështu me radhë që do të përdoren për R&D. Ndërkohë kemi instaluar përbërës presioni të tipit kontejner dhe pajisje të zhytura për të bërë provën e moduleve të membranës.


Parimi i punës

Membrana është filtrimi i ujit. Uji i pastër hyn në tub përmes poreve, ndërsa ndotësit ndalet jashtë sepse poret janë shumë të vogla (0.1μm)

558edf76074cf4ebd48ce966e1c6b62

Aplikime

9b26d38480a495af603d5cab794bb8d


NA KONTAKTONI