Të gjitha kategoritë
EN

Filmi MBR

home>Produkte>Filmi MBR

Linja e prodhimit të membranës me fibra të zbrazët me ujë të pijshëm me rendiment të lartë (me formulë)


The equipment produced by our company is an advanced MBR membrane filament automatic production line, which can produce a variety of types of membrane filaments, has the advantages of small size, low production cost, simple operation and maintenance, etc.

The equipment is i bërë me cilësi të lartë stainless steel, and the manufacturing process is sophisticated.

We have a complete set of mature membrane filament production process, which is used in conjunction with our equipment. The quality of the products produced is stable and reliable, and the output is high, which can give full play to the greatest advantages of the equipment.


Kontaktoni me ne >>

Karakteristikat e teknologjisë

★  Simple ——Easy to operate

★ Efikas —— Efikasitet i lartë / Mirëmbajtje e ulët

★  Features  ——Reasonable structure, compact structure and small floor space

★  Effectiveness——High output of production equipment, 8 hours can reach 400-800 square meters 

Kompakt - —Dizajn kompakt - gjurmë 75% më e vogël se konvencionale

★  Recycle and Reuse——Possibility of direct and indirect water reuse

Modeli dhe Parametrat
Artikull Pajisje
Dimension L×W×H (m) Qty
material
1
Stirred tank 0.75 0.75 × × 2.10 1
304 çelik inox
2 Solution pressure  vessel 1.45 0.80 × × 2.20 1 304 çelik inox
3 Membrane wire deep sink 1.35 0.66 × × 2.50 1 304 çelik inox
4 Membrane wire cooling tank 3.20 0.48 × × 0.79 1 304 çelik inox
5 Console (large) 2.15 0.55 × × 1.74 1 304 çelik inox
6 Console (small) 1.95 0.55 × × 1.89 1 304 çelik inox
7 Spinning frame 1.10 0.70 × × 2.10 1 304 çelik inox
8 Wire winding machine 1.30 1.20 × × 1.35 1 304 çelik inox
9 System control cabinet 0.56 0.34 × × 1.70 1 304 çelik inox
10 Clean water tank 0.90 0.80 × × 0.63 1 304 çelik inox
11 Total size of complete           equiment 0.76 3.10 × × 2.60 1 304 çelik inox
                             PVDF production raw material formula (not including material)
                                          Can be customized based on your request

1.Footprint area: 40-50m²;

2.Power consumption 10KW (excluding centralized oil heating tank and pipeline);

3.Based on 1 out of 8 spinnerets;

4.The above is the ex-factory price;

5.The labor cost for on-site installation and guidance is not included, and the buyer needs to bear   all travel expenses for on-site guidance;

6.Product warranty for 1 year;

7.Production lead time: 30 working days;

8.The quotation is valid in 30 days.


Standardi i Cilësisë së Ujit

Uji i hyrjes dhe cilësia e ujit të trajtuar(Kanalizimet shtëpiake tipike si shembull)

Projekt

pH

COD

(Mg / L)

BOD5

(Mg / L)

NH3-N

(Mg / L)

Masa e ngjyrave

(Shkallë)

SS

(Mg / L)

TP

(Mg / L)

Cilësia e ujit të hyrjes

 

6 9 ~

 

200 400 ~

~ 200

~ 30

~ 80

~ 200

~3

Cilësia e ujit të trajtuar

6 9 ~

≤ 25

≤ 5

≤ 8(15)

≤ 10

≤ 5

~ 0.5

Vërejtje: Cilësia e rrjedhësnt është i qëndrueshëm në shkallën A të standardit të "standardit të shkarkimit të ndotësve të impiantit të trajtimit të ujërave të zeza urbane" (GB18918-2002).Garantimin e Cilësisë

Ne kemi lloje të makinave të mostrës për testimin e membranës me fibra të zbrazët në Qendrën tonë të Teknologjisë dhe Kërkimit. Gjithashtu ne kemi makinën e provës së performancës dhe pajisjet e tilla si mikroskopi elektronik i skanimit, testuesi i hapjes, makina elektronike e tensionit, njehsori i naftës infra të kuqe, analisti i cilësisë Hash wa ter dhe kështu me radhë që do të përdoren për R&D. Ndërkohë kemi instaluar përbërës presioni të tipit kontejner dhe pajisje të zhytura për të bërë provën e moduleve të membranës.


Parimi i punës

Membrane is to filter the water. Clean water enters the tube through the pores, while the pollutants are stopped outside because the pores are very tiny (0.1μm)

558edf76074cf4ebd48ce966e1c6b62

Aplikime

9b26d38480a495af603d5cab794bb8d


Na kontaktoni