Të gjitha kategoritë
EN

Filmi MBR

home>Produkte>Filmi MBR

Rrotullimi automatik i pajisjeve të prodhimit të membranës me fibra të zbrazëta të sistemit (me formulën e fabrikës)


Pajisjet e prodhuara nga kompania jonë janë të përparuara Linja automatike e prodhimit të filamentit membranor MBR, e cila mund të prodhojë një larmi llojesh të filamenteve membranore, ka përparësitë e madhësisë së vogël, kostos së ulët të prodhimit, funksionimit dhe mirëmbajtjes së thjeshtë, etj.

Pajisjet janë i bërë me cilësi të lartë çelik inox, dhe procesi i prodhimit është i sofistikuar.

Ne kemi një seri të plotë të procesit të prodhimit të filamentit të pjekur të membranës, i cili përdoret së bashku me pajisjet tona. Cilësia e produkteve të prodhuara është e qëndrueshme dhe e besueshme, dhe prodhimi është i lartë, gjë që mund t'i japë lojë të plotë përparësive më të mëdha të pajisjeve.


Kontaktoni me ne >>

Karakteristikat e teknologjisë

★ E thjeshtë —— Lehtë për të vepruar

★ Efikas —— Efikasitet i lartë / Mirëmbajtje e ulët

★ Karakteristikat ——Struktura e arsyeshme, struktura kompakte dhe hapësira e vogël e dyshemesë

★ Efektiviteti——Prodhimi i lartë i pajisjeve të prodhimit, 8 orë mund të arrijë 400-800 metra katrorë 

Kompakt - —Dizajn kompakt - gjurmë 75% më e vogël se konvencionale

★ Ricikloni dhe ripërdorni —— Mundësia e ripërdorimit direkt dhe indirekt të ujit

Modeli dhe Parametrat
Artikull Pajisje
Dimensioni L × W × H (m) Qty
material
1
Rezervuar i trazuar 0.75 0.75 × × 2.10 1
304 çelik inox
2 Enë presioni të solucionit 1.45 0.80 × × 2.20 1 304 çelik inox
3 Lavaman i thellë me tel membranor 1.35 0.66 × × 2.50 1 304 çelik inox
4 Rezervuari i ftohjes së telit membranor 3.20 0.48 × × 0.79 1 304 çelik inox
5 Console (e madhe) 2.15 0.55 × × 1.74 1 304 çelik inox
6 Console (e vogel) 1.95 0.55 × × 1.89 1 304 çelik inox
7 Kornizë tjerrëse 1.10 0.70 × × 2.10 1 304 çelik inox
8 Makinë dredha-dredha telash 1.30 1.20 × × 1.35 1 304 çelik inox
9 Kabineti i kontrollit të sistemit 0.56 0.34 × × 1.70 1 304 çelik inox
10 Rezervuari i ujit të pastër 0.90 0.80 × × 0.63 1 304 çelik inox
11 Madhësia totale e pajisjes së plotë 0.76 3.10 × × 2.60 1 304 çelik inox
                             Formula e lëndës së parë të prodhimit PVDF (duke mos përfshirë materialin)
                                          Mund të personalizohet bazuar në kërkesën tuaj

1. Zona e gjurmëve të këmbëve: 40-50m²;

2. Konsumi i energjisë 10KW (duke përjashtuar rezervuarin dhe tubacionin e ngrohjes së centralizuar të vajit);

3. Bazuar në 1 nga 8 spinnerets;

4. Më lart është çmimi ish-fabrika;

5. Kostoja e punës për instalimin dhe udhëzimin në vend nuk është përfshirë, dhe blerësi duhet të përballojë të gjitha shpenzimet e udhëtimit për udhëzimin në vend;

6. Garancia e produktit për 1 vit;

7. Koha e prodhimit: 30 ditë pune;

8. Citimi është i vlefshëm për 30 ditë.


Standardi i Cilësisë së Ujit

Uji i hyrjes dhe cilësia e ujit të trajtuar(Kanalizimet shtëpiake tipike si shembull)

Projekt

pH

COD

(Mg / L)

BOD5

(Mg / L)

NH3-N

(Mg / L)

Masa e ngjyrave

(Shkallë)

SS

(Mg / L)

TP

(Mg / L)

Cilësia e ujit të hyrjes

 

6 9 ~

 

200 400 ~

~ 200

~ 30

~ 80

~ 200

~3

Cilësia e ujit të trajtuar

6 9 ~

≤ 25

≤ 5

≤ 8(15)

≤ 10

≤ 5

~ 0.5

Vërejtje: Cilësia e rrjedhësnt është i qëndrueshëm në shkallën A të standardit të "standardit të shkarkimit të ndotësve të impiantit të trajtimit të ujërave të zeza urbane" (GB18918-2002).Garantimin e Cilësisë

Ne kemi lloje të makinave të mostrës për testimin e membranës me fibra të zbrazët në Qendrën tonë të Teknologjisë dhe Kërkimit. Gjithashtu ne kemi makinën e provës së performancës dhe pajisjet e tilla si mikroskopi elektronik i skanimit, testuesi i hapjes, makina elektronike e tensionit, njehsori i naftës infra të kuqe, analisti i cilësisë Hash wa ter dhe kështu me radhë që do të përdoren për R&D. Ndërkohë kemi instaluar përbërës presioni të tipit kontejner dhe pajisje të zhytura për të bërë provën e moduleve të membranës.


Parimi i punës

Membrana është filtrimi i ujit. Uji i pastër hyn në tub përmes poreve, ndërsa ndotësit ndalet jashtë sepse poret janë shumë të vogla (0.1μm)

558edf76074cf4ebd48ce966e1c6b62

Aplikime

9b26d38480a495af603d5cab794bb8d


Na kontaktoni