Të gjitha kategoritë
EN

Spote piktoreske, pajisje për trajtimin e ujërave të zeza

home>Produkte>Spote piktoreske, pajisje për trajtimin e ujërave të zeza

Paketa Kompakte e Paketuar Kompjuterike e Brendshme STP Sistemi Industrial MBR Sistemi i Kanalizimit Pajisjet e Kanalizimit Filter Disku Impianti i Trajtimit të Ujërave të Zeza


SH-MBR - është shkurtimi i bioreaktorit tradicional të membranës aerobike (reaktori bioreaktor i membranës).


Kontributi kryesor i kësaj teknologjie është gjetja, aplikimi dhe kontrolli i baktereve speciale të cilat mund të trajtojnë në mënyrë sinkronike ujërat e zeza dhe llumrat pa erë të keqe. Kjo teknologji inovative dhe udhëheqëse njihet mirë nga autoriteti kombëtar.


Kontaktoni me ne >>

Karakteristikat e teknologjisë

★ Inovative —— Teknologjia kryesore e Botës, regjistroi 18 patenta të shpikjeve vendase dhe të huaja

★ Pragmatike —— Trajtimi i ujërave të ndotura është praktik dhe është njësoj si aparati automatik

★ I sigurt dhe i pastër —— Asnjë llum organik, pa ndotje dytësore dhe komoditet për të zgjedhur një sit

★ Ekonomike --— Kostoja totale është 50% më e ulët se teknologjia tradicionale

Modeli dhe Parametrat

Nr Model

Kapaciteti aktual ditor (ton / ditë)

W x L x H (m)

Zona (m2)

Pesha neto (ton)

Fuqia (kW)

SH-MBR-J010T

~10

1.4 3.0 × × 1.75

4.2

1.5

0.74

SH-MBR-J015T

~15

1.4 3.0 × × 1.75

4.2

1.5

0.74

SH-MBR-J030T

~20

1.6 mm 3.85 mm 2.1

8.3

1.5

0.74

SH-MBR-J050T

~30

1.6 mm 3.85 mm 2.1

8.3

3.4

1.25


Standardi i Cilësisë së Ujit

Uji i hyrjes dhe cilësia e ujit të trajtuar(Kanalizimet shtëpiake tipike si shembull)

Projekt

pH

COD

(Mg / L)

BOD5

(Mg / L)

NH3-N

(Mg / L)

Masa e ngjyrave

(Shkallë)

SS

(Mg / L)

TP

(Mg / L)

Cilësia e ujit të hyrjes

 

6 9 ~

 

200 400 ~

~ 200

~ 30

~ 80

~ 200

~3

Cilësia e ujit të trajtuar

6 9 ~

≤ 25

≤ 5

≤ 8(15)

≤ 10

≤ 5

~ 0.5

Vërejtje: Cilësia e rrjedhësnt është i qëndrueshëm në shkallën A të standardit të "standardit të shkarkimit të ndotësve të impiantit të trajtimit të ujërave të zeza urbane" (GB18918-2002).Parimi i punës

Bioreaktorët membranorë (MBR) për trajtimin e ujërave të ndotura është një kombinim i një metode të trajtimit biologjik të rritjes së pezulluar, zakonisht llum i aktivizuar, me pajisjet e filtrimit të membranës.

流程

Aplikime

Procesi i instalimit të pajisjeve

Ujërat e zeza nga tualeti, dhoma e banjës, lavatriçe dhe kuzhinë shkojnë të gjitha në rezervuarin septik, pastaj në rezervuarin rregullues. Pas kësaj, ujërat e zeza mund të derdhen në sistemet tona MBR.

指导

NA KONTAKTONI