sadaya Kategori
EN

Propil Company

Imah>pausahaan>Propil Company

Shenzhen Shuihuan-MBR Co. Ltd is an MBR wastewater treatment equipment manufacturer. We provide integrated MBR sewage treatment equipment with PVDF hollow fiber membrane units, which are widely used to treat industrial and municipal wastewatersapertos limbah ti rumah sakit, hotél, kampung, kota, lembaga pendidikan, tempat-tempat indah sareng sajabina.

 

Shenzhen SH-MBR Co. Ltd is located in Shenzhen, a most modern city in China. We have two factories to manufacture the MBR integrated wastewater treatment equipment and hollow fiber membrane modules. One factory is anu perenahna in Liaoning province and the other is in Jiangxi province. Kami gaduh pangalaman langkung ti 16 taun dina pangobatan limbah MBR. We provide sewage treatment manufacturing, installation, consultation, validation, testing and maintenance to ensure ongoing compliance. 

 

Kami milarian sakumpulan panyalindungan lingkungan luar negeri sareng industri pangolahan limbah jalma anu pinunjul pikeun kerjasama strategis anu jero. Kami nyayogikeun sakumpulan dukungan téknologi produk, produksi, kerjasama, sareng sasarengan ngawangun basis produksi.