sadaya Kategori
EN

FAQ & Pitunjuk

Imah>FAQ & Pitunjuk

  • Q

    Naha anjeun perusahaan dagang atanapi produsén?

    A

    Kami produsén profesional luhur di Cina, langkung ti 10 taun pangalaman dina pangobatan cai.

  • Q

    Naon waktos kiriman anjeun?

    A

    Biasana, éta peryogi sakitar 10-30 dinten. Waktos anu pasti gumantung kana kuantitas anjeun.

  • Q

    Naon, inpormasi anu urang kedah terang?

    A

    1: Naon, cai input proyék anjeun?

    2: Naon, s kapasitas per jam pakakasna?

    3: Naon.s pamakean putput?

    4: Naon kakuatan nagara anjeun?

  • Q

    Kumaha mésér produk ideu anjeun?

    A

    Anjeun tiasa nyayogikeun kami sumber cai, kualitas cai, kuantitas cai, cai saatos sarat (sambungkeun kami pikeun langkung jelasna).

  • Q

    Kumaha carana mayar?

    A

    TT sareng L / C tiasa ditampi sareng TT bakal langkung ngaapresiasi. Deposit 30% sateuacan ngahasilkeun, kasaimbangan 70% sateuacan dimuat ku TT.

  • Q

    Kumaha mésér produk ideu anjeun?

    A

    Anjeun tiasa nyayogikeun kami sumber cai, kualitas cai, kuantitas cai, cai saatos sarat (sambungkeun kami pikeun langkung jelasna).

  • Q

    Kumaha carana ngarangkep produkna?

    A

    Kami nganggo pakét standar. Upami anjeun gaduh syarat pakét khusus, urang bakal ngarangkep sakumaha anu diperyogikeun, tapi waragad bakal dibayar ku para nasabah.

  • Q

    Kumaha carana masang saatos peralatan sumping ka tujuan?

    A

    Kami bakal nyayogikeun ilustrasi anu lengkep pikeun anjeun. Upami diperlukeun, kami bakal ngirim teknisi pikeun ngabantosan anjeun.

  • Q

    Kumaha carana ngajaga peralatan anjeun tina korosi?

    A

    Kami nganggo cét anu terkenal di dunya, sapertos SigmaCoatings, PainBow, jst. Naon deui, urang cet ketat numutkeun prosés standar.

  • Q

    Kumaha ngarobih lambaran mémbran?

    A

    Kusabab desain unik modul mémbran datar, mémbran datar tiasa digantikeun hiji lambar kanggo hiji waktos, tanpa ngarobih dukungan.

  • Q

    Kumaha cara ngabersihkeun / nyeuseuh lambaran mémbran?

    A

    Anjeun tiasa ngabersihkeun kartrid mémbran di-situ: lirénkeun blower sareng saklar klep, tuang bahan kimia salami 10 menit, tetep gembleng salami sababaraha jam.