sadaya Kategori
EN

FAQ pikeun Company

Imah>FAQ & Pitunjuk>FAQ pikeun Company

  • Q

    Naha anjeun perusahaan dagang atanapi produsén?

    A

    We are the top professional manufacturer in China, more than 10 years experience in the water treatment.

  • Q

    Naon waktos kiriman anjeun?

    A

    Normally,it need about 10-30 days.the exact time depends on your quantity.

  • Q

    What,s the information we need to know ?

    A

    1:What,s the input water of your project ?

    2:What,s the capacity per hour of the equipment?

    3:What.s the putput usage?

    4:What,s the power of your country?

  • Q

    Kumaha mésér produk ideu anjeun?

    A

    Anjeun tiasa nyayogikeun kami sumber cai, kualitas cai, kuantitas cai, cai saatos sarat (sambungkeun kami pikeun langkung jelasna).

  • Q

    Kumaha carana mayar?

    A

    TT and L/C are acceptable and TT will be more appreciated. 30% deposit before producing, 70% balance before loading by TT.