sadaya Kategori
EN

Peralatan Perawatan Bahan Limbah Industri

Imah>produk>Peralatan Perawatan Bahan Limbah Industri

Industrial Sewage System MBR Membrane Bioreactor Compact Waste Water Treatment Plant


SH-MBR - nyaéta singketan bioreactor mémbran tradisional (membran bioreactor reaktor).

Kontribusi utama téknologi ieu nyaéta pikeun mendakan, ngalarapkeun sareng ngontrol baktéri khusus anu sacara saksama tiasa ngubaran cai limbah sareng enapcemar tanpa bau busuk. Téknologi inovatif sareng pamimpin ieu ogé dikenal ku otoritas nasional.


Taroskeun ka urang >>

Fitur téknologi

★ Inovatif ——Téknologi ngarah dunya, ngadaptarkeun 18 patén-patén penemuan domestik sareng asing

★ Pragmatik —— Pangubaran cai limbah praktis sareng éta sapertos kaméra otomatis

★ Aman sareng Bersih ——Tidak aya lumpur organik, teu aya polusi sékundér sareng genah milih situs

★ Ékonomis —— Total biaya 50% langkung handap tina téknologi tradisional


Model sareng Paramèter

Model No.

Kapasitas sapopoé (ton / dinten)

W × L × H (m)

Daérah (m2)

Beurat Bersih (ton)

Kakuatan (kw)

SH-MBR-J010T

~10

1.4 × 3.0 × 1.75

4.2

1.5

0.74

SH-MBR-J015T

~15

1.4 × 3.0 × 1.75

4.2

1.5

0.74

SH-MBR-J030T

~20

1.6 × 3.85 × 2.1

8.3

1.5

0.74

SH-MBR-J050T

~30

1.6 × 3.85 × 2.1

8.3

3.4

1.25


Standar Cai Cai

Input Cai sareng Kualitas cai Terpadu(Kumbahan domestik anu biasana salaku conto)

proyek

pH

COD

(mg / L)

BOD5

(mg / L)

NH3-N

(mg / L)

Ukuran Warna

(darajat)

SS

(mg / L)

TP

(mg / L)

Kualitas cai input

 

6 ~ 9

 

200 ~ 400

~ 200

~ 30

~ 80

~ 200

~3

Kualitas cai anu dirawat

6 ~ 9

≤ 25

≤ 5

≤ 8(15)

≤ 10

≤ 5

~ 0.5

nyarios: Kualitas efflueNt stabil ka kelas A standar "standar polusi bahan buangan tina tutuwuhan perawatan kentahan kota" (GB18918-2002).



prinsip gawé

Bioreactors mémbran (MBR) pikeun pangobatan limbah mangrupikeun gabungan tina metoda pangobatan biologis kamekaran anu ditunda, biasana dieunakeun sludge, kalayan alat-alat filtrasi mémbran.

流程

aplikasi





Prosés instalasi alat-alat :

Kotor tina toilet, kamar mandi, mesin cuci sareng dapur sadayana lebet kana bak septic, teras ka waduk anu ngatur. Saatos éta, kokotor tiasa dipompa kana sistem MBR urang.

指导

Taros Kami