sadaya Kategori
EN

Peralatan Perawatan Bahan Limbah Industri

Imah>produk>Peralatan Perawatan Bahan Limbah Industri

Pabrik Pembuangan Limbah Biologis Cina pikeun Perawatan Air limbah Mbr Industrial


MBR is the abbreviation of Membrane Bio-Reactor. It is a new water treatment technology that combines membrane separation technology with biotechnology. It has the advantages of both membrane treatment technology and biological treatment technology. It replaces the traditional secondary settling tank with a microfiltration membrane module as a mud-water separation unit. The microbial flocs and suspended solids retained by the microfiltration membrane can maintain a high biological concentration and prolong the residence time of organic solids in the bioreactor, greatly improving the oxidation efficiency and resulting in high-quality effluent water quality. Compared with traditional technology, MBR technology has absolute advantages in water quality, footprint, maintenance and management.

Taroskeun ka urang >>

Fitur téknologi

★ Inovatif ——Téknologi ngarah dunya, ngadaptarkeun 18 patén-patén penemuan domestik sareng asing

★ Pragmatik —— Pangubaran cai limbah praktis sareng éta sapertos kaméra otomatis

★ Aman sareng Bersih ——Tidak aya lumpur organik, teu aya polusi sékundér sareng genah milih situs

★ Ékonomis —— Total biaya 50% langkung handap tina téknologi tradisional


Model sareng Paramèter

Model No.

Kapasitas sapopoé (ton / dinten)

W × L × H (m)

Daérah (m2)

Beurat Bersih (ton)

Kakuatan (kw)

SH-MBR-J010T

~10

1.4 × 3.0 × 1.75

4.2

1.5

0.74

SH-MBR-J015T

~15

1.4 × 3.0 × 1.75

4.2

1.5

0.74

SH-MBR-J030T

~20

1.6 × 3.85 × 2.1

8.3

1.5

0.74

SH-MBR-J050T

~30

1.6 × 3.85 × 2.1

8.3

3.4

1.25


Standar Cai Cai

Input Cai sareng Kualitas cai Terpadu(Kumbahan domestik anu biasana salaku conto)

proyek

pH

COD

(mg / L)

BOD5

(mg / L)

NH3-N

(mg / L)

Ukuran Warna

(darajat)

SS

(mg / L)

TP

(mg / L)

Kualitas cai input

 

6 ~ 9

 

200 ~ 400

~ 200

~ 30

~ 80

~ 200

~3

Kualitas cai anu dirawat

6 ~ 9

≤ 25

≤ 5

≤ 8(15)

≤ 10

≤ 5

~ 0.5

nyarios: Kualitas efflueNt stabil ka kelas A standar "standar polusi bahan buangan tina tutuwuhan perawatan kentahan kota" (GB18918-2002).



prinsip gawé

Bioreactors mémbran (MBR) pikeun pangobatan limbah mangrupikeun gabungan tina metoda pangobatan biologis kamekaran anu ditunda, biasana dieunakeun sludge, kalayan alat-alat filtrasi mémbran.

流程

aplikasi





Prosés instalasi alat-alat :

Kotor tina toilet, kamar mandi, mesin cuci sareng dapur sadayana lebet kana bak septic, teras ka waduk anu ngatur. Saatos éta, kokotor tiasa dipompa kana sistem MBR urang.

指导

Taros Kami