sadaya Kategori
EN

warta industri

Imah>wartos>warta industri

  • Sababaraha Kesalahpahaman ngeunaan Proses MBR ⑥
    Sababaraha Kesalahpahaman ngeunaan Proses MBR ⑥
    2020-07-28

    Membran Bioreactor (MBR) mangrupikeun gabungan tina prosés mémbran sapertos mikrofiltrasi atanapi ultrafiltrasi kalayan prosés lumpur anu diaktipkeun, anu hasilna ngahontal konstituén organik anu handap pisan dina cai limbah anu diubaran. Sistem mémbran ngarobah kokotor kana cai anu jelas sareng kualitas luhur. Jejak leutik téknologi pangobatan ngamungkinkeun sistem pikeun diintegrasikeun dina lingkungan anu alami, indah sareng pikeun ngubaran cai limbah kanggo panggunaan irigasi. Hasil sludge dina prosés MBR lemah pisan. Kualitas limbah dina MBR langkung saé tibatan effluent ASP. Efluen tina MBR tiasa dianggo deui pikeun aplikasi industri saatos pangobatan RO (Reverse Osmosis). MBRs tiasa beroperasi dina MLSS anu langkung luhur (Campuran Alkohol Ditunda Padet) dibandingkeun sareng ASP konvensional (Proses Sludge Anu Diaktipkeun).

    maca deui
  • Sakumaha harga peralatan perawatan limbah terpadu?
    Sakumaha harga peralatan perawatan limbah terpadu?
    2020-08-05

    Sakumaha harga peralatan perawatan limbah terpadu? Kuring yakin yén seueur pembeli bakal naroskeun patarosan ieu sareng prihatin pisan ngeunaan patarosan ieu. Hayu urang tingali dina kaayaan anu sabenerna! Alat-alat pangobatan limbah terpadu

    maca deui
  • Sababaraha Kesalahpahaman ngeunaan Proses MBR ⑤
    Sababaraha Kesalahpahaman ngeunaan Proses MBR ⑤
    2020-07-27

    Membran Bioreactor (MBR) mangrupikeun gabungan tina prosés mémbran sapertos mikrofiltrasi atanapi ultrafiltrasi kalayan prosés lumpur anu diaktipkeun, anu hasilna ngahontal konstituén organik anu handap pisan dina cai limbah anu diubaran. Sistem mémbran ngarobah kokotor kana cai anu jelas sareng kualitas luhur. Jejak leutik téknologi pangobatan ngamungkinkeun sistem pikeun diintegrasikeun dina lingkungan anu alami, indah sareng pikeun ngubaran cai limbah kanggo panggunaan irigasi. Hasil sludge dina prosés MBR lemah pisan. Kualitas limbah dina MBR langkung saé tibatan effluent ASP. Efluen tina MBR tiasa dianggo deui pikeun aplikasi industri saatos pangobatan RO (Reverse Osmosis). MBRs tiasa beroperasi dina MLSS anu langkung luhur (Campuran Alkohol Ditunda Padet) dibandingkeun sareng ASP konvensional (Proses Sludge Anu Diaktipkeun).

    maca deui
  • Sababaraha Kesalahpahaman ngeunaan Proses MBR ④
    Sababaraha Kesalahpahaman ngeunaan Proses MBR ④
    2020-07-22

    Membran Bioreactor (MBR) mangrupikeun gabungan tina prosés mémbran sapertos mikrofiltrasi atanapi ultrafiltrasi kalayan prosés lumpur anu diaktipkeun, anu hasilna ngahontal konstituén organik anu handap pisan dina cai limbah anu diubaran. Sistem mémbran ngarobah kokotor kana cai anu jelas sareng kualitas luhur. Jejak leutik téknologi pangobatan ngamungkinkeun sistem pikeun diintegrasikeun dina lingkungan anu alami, indah sareng pikeun ngubaran cai limbah kanggo panggunaan irigasi. Hasil sludge dina prosés MBR lemah pisan. Kualitas limbah dina MBR langkung saé tibatan effluent ASP. Efluen tina MBR tiasa dianggo deui pikeun aplikasi industri saatos pangobatan RO (Reverse Osmosis). MBRs tiasa beroperasi dina MLSS anu langkung luhur (Campuran Alkohol Ditunda Padet) dibandingkeun sareng ASP konvensional (Proses Sludge Anu Diaktipkeun).

    maca deui
  • Sababaraha Kesalahpahaman ngeunaan Proses MBR ③
    Sababaraha Kesalahpahaman ngeunaan Proses MBR ③
    2020-07-19

    Membran Bioreactor (MBR) mangrupikeun gabungan tina prosés mémbran sapertos mikrofiltrasi atanapi ultrafiltrasi kalayan prosés lumpur anu diaktipkeun, anu hasilna ngahontal konstituén organik anu handap pisan dina cai limbah anu diubaran. Sistem mémbran ngarobah kokotor kana cai anu jelas sareng kualitas luhur. Jejak leutik téknologi pangobatan ngamungkinkeun sistem pikeun diintegrasikeun dina lingkungan anu alami, indah sareng pikeun ngubaran cai limbah kanggo panggunaan irigasi. Hasil sludge dina prosés MBR lemah pisan. Kualitas limbah dina MBR langkung saé tibatan effluent ASP. Efluen tina MBR tiasa dianggo deui pikeun aplikasi industri saatos pangobatan RO (Reverse Osmosis). MBRs tiasa beroperasi dina MLSS anu langkung luhur (Campuran Alkohol Ditunda Padet) dibandingkeun sareng ASP konvensional (Proses Sludge Anu Diaktipkeun).

    maca deui
  • Sababaraha Kesalahpahaman ngeunaan Proses MBR ②
    Sababaraha Kesalahpahaman ngeunaan Proses MBR ②
    2020-07-10

    Membran Bioreactor (MBR) mangrupikeun gabungan tina prosés mémbran sapertos mikrofiltrasi atanapi ultrafiltrasi kalayan prosés lumpur anu diaktipkeun, anu hasilna ngahontal konstituén organik anu handap pisan dina cai limbah anu diubaran. Sistem mémbran ngarobah kokotor kana cai anu jelas sareng kualitas luhur. Jejak leutik téknologi pangobatan ngamungkinkeun sistem pikeun diintegrasikeun dina lingkungan anu alami, indah sareng pikeun ngubaran cai limbah kanggo panggunaan irigasi. Hasil sludge dina prosés MBR lemah pisan. Kualitas limbah dina MBR langkung saé tibatan effluent ASP. Efluen tina MBR tiasa dianggo deui pikeun aplikasi industri saatos pangobatan RO (Reverse Osmosis). MBRs tiasa beroperasi dina MLSS anu langkung luhur (Campuran Alkohol Ditunda Padet) dibandingkeun sareng ASP konvensional (Proses Sludge Anu Diaktipkeun).

    maca deui