sadaya Kategori
EN

Pilem MBR

Imah>produk>Pilem MBR

2020 sistem pemintalan biaya murah paling anyar sass Assembly pvdf serat kerung unit mesin pabrik


Alat-alat anu dihasilkeun ku perusahaan urang canggih Garis produksi otomatis mémbran mémbran, anu tiasa ngahasilkeun sababaraha jinis filamén mémbran, ngagaduhan kaunggulan ukuran alit, biaya produksi murah, operasi sareng perawatan anu saderhana, jst.

Parabotna nyaéta dijieun tina kualitas luhur stainless steel, sareng prosés pembuatanna canggih.

Kami gaduh sakumpulan lengkep prosés produksi filamén mémbran, anu dianggo sasarengan sareng alat-alat urang. Kualitas produk anu dihasilkeun stabil sareng dipercaya, sareng kaluaranna tinggi, anu tiasa masihan pinuh kaunggulan pikeun alat-alatna.


Taroskeun ka urang >>

Fitur téknologi

★ Basajan —— Gampang dioperasikeun

★ Cekap —— Efisiensi tinggi / Pangropéa rendah

★ Fitur ——Struktur anu wajar, struktur kompak sareng ruang lantai alit

★ Épéktipitas——Kaluaran tinggi alat produksi, 8 jam tiasa ngahontal 400-800 méter pasagi 

★ Compact ——Desain Kompak - tapak suku 75% langkung alit tibatan konvensional

★ Daur mulang sareng Pamakean —— Kamungkinan panggunaan cai langsung sareng teu langsung

Model sareng Paramèter
barang pakakas
Diménsi L × W × H (m) Qty
material
1
Bak anu diaduk 0.75 × 0.75 × 2.10 1
304 stainless steel
2 Pembuluh tekanan solusi 1.45 × 0.80 × 2.20 1 304 stainless steel
3 Kawat mémbran tilelep jero 1.35 × 0.66 × 2.50 1 304 stainless steel
4 Tangki panyawat kawat mémbran 3.20 × 0.48 × 0.79 1 304 stainless steel
5 Konsol (ageung) 2.15 × 0.55 × 1.74 1 304 stainless steel
6 Konsol (leutik) 1.95 × 0.55 × 1.89 1 304 stainless steel
7 Pigura muter 1.10 × 0.70 × 2.10 1 304 stainless steel
8 Mesin gulungan kawat 1.30 × 1.20 × 1.35 1 304 stainless steel
9 Kabinet kontrol sistem 0.56 × 0.34 × 1.70 1 304 stainless steel
10 Tangki cai bersih 0.90 × 0.80 × 0.63 1 304 stainless steel
11 Ukuran total tina equiment lengkep 0.76 × 3.10 × 2.60 1 304 stainless steel
                             Formula bahan baku produksi PVDF (henteu kalebet matérial)
                                          Tiasa disesuaikan dumasar kana pamundut anjeun

1. Daérah sidik: 40-50m ²;

2. Konsumsi listrik 10KW (henteu kaasup tank pemanasan minyak terpusat sareng pipa);

3. Dumasar kana 1 tina 8 spinnerét;

4. Di luhur mangrupikeun harga ex-pabrik;

5. Biaya tanaga kerja pikeun instalasi sareng panduan di tempat teu kalebetkeun, sareng anu mésér kedah nanggung sadaya biaya perjalanan pikeun pitunjuk di tempat;

6. Produk jaminan salami 1 taun;

7. Produksi waktos kalungguhan: 30 dinten damel;

8. Kutipanana sah dina 30 dinten.


Standar Cai Cai

Input Cai sareng Kualitas cai Terpadu(Kumbahan domestik anu biasana salaku conto)

proyek

pH

COD

(mg / L)

BOD5

(mg / L)

NH3-N

(mg / L)

Ukuran Warna

(darajat)

SS

(mg / L)

TP

(mg / L)

Kualitas cai input

 

6 ~ 9

 

200 ~ 400

~ 200

~ 30

~ 80

~ 200

~3

Kualitas cai anu dirawat

6 ~ 9

≤ 25

≤ 5

≤ 8(15)

≤ 10

≤ 5

~ 0.5

nyarios: Kualitas efflueNt stabil ka kelas A standar "standar polusi bahan buangan tina tutuwuhan perawatan kentahan kota" (GB18918-2002).



Penjaminan kualitas

Urang ngagaduhan jinis mesin conto pikeun nguji mémbran serat kerung dina Téknologi sareng Pusat Panalungtikan. Ogé kami gaduh mesin uji coba & alat sapertos nyeken mikroskop éléktron, panguji aperture, mesin tegangan éléktronik, mérek minyak inframerah, Hash wa ter analis kualitas sareng saterasna pikeun dianggo pikeun R&D. Samentara éta kami dipasang komponén tekanan jinis wadahna sareng alat-alat nyemplung pikeun nguji modul membran.


prinsip gawé

Mémbran nyaéta nyaring cai. Cai bersih asup kana tabung ngalangkungan pori-pori, sedengkeun polutan dieureunkeun di luar kusabab pori-pori na leutik pisan (0.1μm)

558edf76074cf4ebd48ce966e1c6b62

aplikasi

9b26d38480a495af603d5cab794bb8d


Taros Kami