sadaya Kategori
EN

Pilem MBR

Imah>produk>Pilem MBR

Nguatkeun perlakuan PVDF Hollow Fiber MBR Membrane limbah


Bahan PVDF anu dirobih, anu diterapkeun kana produk, ngagaduhan tingkat permeabel anu hadé, kinerja mékanis anu saé, résistansi kimia anu hadé sareng résistansi polusi. ID & OD tina mémbran serat usik bertulang masing-masing masing-masing 1.0mm sareng 2.2mm, katepatan filtrasi mangrupikeun 0.1 mikron. Modeu filtrasi luar, nyaéta cai atah, didorong ku tekanan diferensial, lebar kana serat kerung, sedengkeun baktéri, koloid, padetongan sareng mikroorganisme sateuacana ditolak dina tangki mémbran.

Taroskeun ka urang >>

Fitur téknologi

★ Basajan —— Gampang dibersihkeun

★ Cekap —— Efisiensi tinggi / Pangropéa rendah

★ Fitur ——M modul mémbran tiasa disiram deui

★ Épéktipitas —— Ngahasilkeun 60-80% kurang sludge dibandingkeun sistem konvensional

★ Compact ——Desain Kompak - tapak suku 75% langkung alit tibatan konvensional

★ Daur mulang sareng Pamakéan —— Kamungkinan panggunaan cai langsung sareng teu langsung

Model sareng Paramèter

Modél MBR

SH-MBR-M010

SH-MBR-M015

SH-MBR-M018

SH-MBR-M020

SH-MBR-M030

Area mémbran

10

15

18

20

30

Ukuran (LxWxH)

1.0x0.53x0.05m

1.25x1x0.04m

1.25x1.30x0.04m

2.0x0.53x0.05m

1.25x2x0.04m

Kisaran PH

2-12

Fungsi fluks

≥1500LMH

Diaméter batin / Extemal

1.0 / 2.4mm

Cai ngahasilkeun kekeruhan

Karusuhan0.3NTU, SS≈0,SDI<4

kakuatan

≥200N

Jenis filter

Nyeuseup nyeuseup

Parameter teknis di luhur dumasar kana spésifikasi produk khusus, dukungan kustomisasi.


Standar Cai Cai

Input Cai sareng Kualitas cai Terpadu(Kumbahan domestik anu biasana salaku conto)

proyek

pH

COD

(mg / L)

BOD5

(mg / L)

NH3-N

(mg / L)

Ukuran Warna

(darajat)

SS

(mg / L)

TP

(mg / L)

Kualitas cai input

 

6 ~ 9

 

200 ~ 400

~ 200

~ 30

~ 80

~ 200

~3

Kualitas cai anu dirawat

6 ~ 9

≤ 25

≤ 5

≤ 8(15)

≤ 10

≤ 5

~ 0.5

nyarios: Kualitas efflueNt stabil ka kelas A standar "standar polusi bahan buangan tina tutuwuhan perawatan kentahan kota" (GB18918-2002).



Penjaminan kualitas

Urang ngagaduhan jinis mesin conto pikeun nguji mémbran serat kerung dina Téknologi sareng Pusat Panalungtikan. Ogé kami gaduh mesin uji coba & alat sapertos nyeken mikroskop éléktron, panguji aperture, mesin tegangan éléktronik, mérek minyak inframerah, Hash wa ter analis kualitas sareng saterasna pikeun dianggo pikeun R&D. Samentara éta kami dipasang komponén tekanan jinis wadahna sareng alat-alat nyemplung pikeun nguji modul membran.


prinsip gawé


aplikasi




Taros Kami