sadaya Kategori
EN

TENTANG KAMI

Kami parantos fokus kana manufaktur alat-alat pangolahan limbah MBR salami 16+ taun. Panyekel sareng pasangan anu pangsaéna.

Shenzhen Shuihuan-MBR Co. Ltd mangrupikeun pabrik alat-alat pangolahan limbah MBR. Kami nyayogikeun peralatan panguburan limbah MBR anu terintegrasi kalayan unit mémbran serat serat rongga, anu seueur dianggo pikeun ngubaran limbah industri sareng kota, sapertos limbah ti rumah sakit, hotél, kampung, kota, lembaga pendidikan, tempat-tempat indah sareng sajabina.

 

Shenzhen SH-MBR Co. Ltd is located in Shenzhen, a most modern city in China. We have two factories to manufacture the MBR integrated wastewater treatment equipment and hollow fiber membrane modules. One factory is located in Liaoning province and the other is in Jiangxi province. Kami gaduh pangalaman langkung ti 16 taun dina pangobatan limbah MBR. We nyayogikeun pangolahan kumbahan, pamasangan, konsultasi, validasi, tés sareng pangropéa pikeun mastikeun katerusan anu tetep. 

 

Kami milarian sakumpulan panyalindungan lingkungan luar negeri sareng industri pangolahan limbah jalma anu pinunjul pikeun kerjasama strategis anu jero. Kami nyayogikeun sakumpulan dukungan téknologi produk, produksi, kerjasama, sareng sasarengan ngawangun basis produksi.

nempo leuwih seueur

Naha milih AS

Dihaturkeun kanggo pangobatan kokotor MBR! Kami produsén anu paling kuat pikeun ngawangun alat-alat pangobatan limbah terpadu MBR.

produk panas

Kisaran kapasitas MBR pakakas pangobatan limbah terpadu kami nyaéta 1m³ - 500m³ per dinten.

nempo leuwih seueur

News Center

Misi kami nyaéta ngarobih kokotor kana cai anu jelas sareng kualitas luhur. Hayu urang nyalindung bumi urang babarengan.

Gaya perusahaan

Wilujeng sumping di pabrik pakakas pangolahan limbah terpadu SH-MBR.


Kasus Tembongkeun

Kami nyayogikeun sakumpulan dukungan téknologi produk pikeun ngembangkeun pasar lokal babarengan sareng anjeun.